FOTOGRAFIE

Vroeger toen ik nog maar een klein jochie was begon ik al met fotograferen. Door het gebruiken van analoge camera’s heb ik erg veel en snel geleerd. Wanneer jij niet meteen ziet wat voor resultaat je krijgt, leer je echt een goed oog voor composities en fotografie te krijgen. Bij elke foto heb je volle aandacht en denk je vooruit, je observeert.

PRODUCT

Door middel van mijn unieke style ben ik de perfecte match voor uw product fotografie. Ik neem niet alle opdrachten voor productfotografie aan. Dit doe ik omdat ik alleen de opdrachten doe die bij mij passen. Het voordeel hiervan is dat ik echt fotografeer waarin ik gespecialiseerd ben. De juiste opdrachten kies uit op basis van het bedrijfsconcept en het daadwerkelijke ontwerp van uw product. Aangezien ik veelal dark themed fotografeer. Indien het niet dark themed betreft neem ik alleen sophistaced en/of clean ontworpen producten aan.

KUNST

Om het als fotograaf interessant te houden en meer te ontwikkelen is het focussen op kunst-uitingen nog erg belangrijk. Wanneer je continu bezig blijft met standaard opdrachten en wensen van klanten, ontwikkel je een structuur, dat is niet iets wat je wilt als fotograaf. Hierdoor neem ik ook wel eens opdrachten aan van musea of iets dergelijks. Dit houdt bijvoorbeeld in dat ik voor specifieke onderwerpen een eigen project uitvoer, met als doel een boodschap overbrengen naar de kijkers.

PRESENTATIES

Om hetgeen wat ik leer door te geven bied ik ook presentaties en workshops aan. Ik hoop hiermee de fotografen van de toekomst verder te helpen. Het is erg belangrijk om actief te zijn binnen in jouw eigen branche. Door je handje bij te dragen aan het vak, help je mee aan de toekomst.

EXPERIMENTELE FOTOGRAFIE

Experimentele fotografie houdt in dat je daadwerkelijk experimenteert met wat wij zoal kennen. In plaats van door te gaan op de trends en standaard dingen, probeer ik het wat riskanter te maken. De beelden zullen hierdoor erg uniek zijn en ondersteunen uw merk. Doordat de beelden juist uniek zijn valt uw bedrijf nog meer op.